Samen sterker

 In Uncategorized

Wij zijn heel blij en trots om jullie te informeren dat vandaag 13 november 2023 onze (bedrijven)familie is uitgebreid met Optitrade en Optitrade Logistiek Centrum (OLC). The Retail Solution Factory (TRSF), onze moedermaatschappij, heeft het merendeel van de aandelenportefeuille overgenomen van deze organisaties. Een spannende ontwikkeling in onze reis naar groei en succes!

Samen sterker
TRSF en Optitrade delen dezelfde visie: het ontzorgen van de zelfstandige opticiens en audiciens met het bieden van de juiste diensten en producten zodat zij zich kunnen concentreren op hun core business, persoonlijke aandacht voor hun klanten. Door de krachten te bundelen en de samenwerking te intensiveren ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor de zelfstandige opticiens en audiciens om hun winkels verder te automatiseren en te professionaliseren op verschillende vlakken.

Wie is TRSF
The Retail Solution Factory is een organisatie die investeert, meedenkt en bouwt met specialistische kennis en ervaring in de markt van zelfstandigen (waaronder opticiens en audiciens).
TRSF is de moedermaatschappij van:

Optitrade: een retailservice organisatie voor zelfstandige opticiens en audiciens met focus op: inkoop, marketing & communicatie, retailconcepten, retailpartners, retailsupport, e-commerce, administratie, declaraties bij zorgverzekeraars en professionele hoorzorg in de optiek.
Loyalty Lab: creëert en implementeert crossmediale loyalty- en marketingoplossingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Engeland en Spanje.
Optitrade Logistiek Centrum (OLC): verzorgt de distributie en inkoop van contactlenzen in Nederland.
Jill Marketing Group: is een full service marketingbureau gespecialiseerd in loyaliteit voor zelfstandige opticiens.

Samen met Optitrade en OLC zijn we een unieke partner en speler in de markt geworden, met meer dan 75 gemotiveerde en gepassioneerde mensen met specialisaties op diverse gebieden: marketing, IT, HR, communicatie, inkoop en logistiek.

De directie van TRSF bestaat uit Jasper van IJssel als CEO (Chief Executive Officer), Sandra Christiaansen als CCO (Chief Commercial Officer) en vanaf vandaag zal Jan Weber toetreden aan de directie van TRSF als Chief Strategy Officer.

Wij kijken uit naar deze nieuwe samenwerking om samen nieuwe ideeën te ontwikkelen, te innoveren, te verbinden en groter te groeien.

Jasper van IJssel
CEO TRSF