Cases

Wie zien elke dag het resultaat en onze klanten bevestigen dat!

Wij hebben veel marketingstappen kunnen standaardiseren. Koppelingen met winkel automatiseringspakketten (kassasystemen), datamodellen, klantprofielen, de juiste verspreidingsmomenten voor een huis-aan-huis folder, direct mailing of e-mail.

Programma Optiekbranche

Programma fietsbranche

 • Wij werken sinds 2004 samen met Loyalty Lab. Loyalty Lab ontzorgt ons door middel van het klantcontact programma. En gedurende het jaar met verschillende actiematige campagnes richting onze bestaande klanten én om nieuwe klanten te werven door op gerichte wijze data slim in te zetten.

  De campagnes plannen we aan de hand van een marketing jaarplan, waarin we onze ambities koppelen aan uiteenlopende marketingactiviteiten. Gedurende het jaar ontvangen we gerichte analyses op het klantenbestand. Op deze manier controleren wij of de gestelde doelstellingen gaan halen en of we eventueel moeten schakelen en bijsturen.

  Nicole Langeler-van der Galiën Manager Marketing en Communicatie City Bril en City Lens
 • Loyalty Lab heeft zich in de afgelopen jaren absoluut bewezen als strategisch partner binnen het Uneyeted-programma, waarbij we intensief hebben samengewerkt in het ontzorgen van onze gezamenlijke klanten door een grote diversiteit aan innovatieve data-gedreven marketingconcepten. Naast het Consumenten Loyaliteitsprogramma zijn ze een volwaardig partner voor zowel Essilor als de zelfstandige opticien op het gebied van winkel- en klantendata-analyses, prospecting en (direct) marketing campagnes.

  Gijs Maat Marketing Manager Essilor Nederland
 • Inmiddels werken wij naar alle tevredenheid al meer dat 10-jaar samen met Loyalty Lab en wij zien dat de samen ontwikkelde strategie werkt. Door de succesvolle samenwerking waarin Loyalty Lab ons ontzorgt kunnen wij ons met onze klanten in de winkel bezighouden en zorgt Loyalty Lab ervoor dat de klanten blijven komen.

  Amber en Rutger Lucas Lucas Optiek & Optometrie, Rhoon
 • Sandra Christiaansen
  Sandra Christiaansen Commercieel directeur

  Wij sparren graag met jou over de mogelijkheden.
  Via welk e-mailadres mag ik contact met je opnemen?

   ja, ik ga akkoord dat je mijn gegevens bewaart en contact met mij opneemt